Včelař

V našem kroužku se ponoříte do historie včelařství, proniknete do tajů života včel a dalších užitečných druhů hmyzu. Naučíme vás, jak začít s včelařením, vybrat správné místo pro úly a jak se o včelstva starat po celý rok. Seznámíte se s prací včelaře během jednotlivých měsíců, od jarního přikrmování až po podzimní přípravu na zimu. Vyzkoušíte si práci s včelařským vybavením a pochopíte, jaké produkty včely vytvářejí – od medu přes vosk až po propolis. A na závěr si odnesete skleničku vlastnoručně vytočeného medu jako sladkou odměnu za svou péči. Přidejte se k nám a staňte se součástí světa, který má pro přírodu i člověka neocenitelný význam!

Od dubna bude kroužek až do 18:00.

Základní informace

Kód

442701

Název

Včelař

Místo konání

Hasičárna - K Lučinám 2591/23, Praha 3

Hlavní vedoucí

Věková skupina

9–16 let

Datum zahájení

05.02.2025

Datum ukončení

11.06.2025

Dny konání

ST 16:30–17:30

Volná místa

Volno


2. pololetí

1 400 Kč


Přihlásit online Zpět

Cookies


Cookies jsou malé datové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy si tyto stránky začnete prohlížet. Tyto soubory jsou při návratu na webovou stránku pomocí prohlížeče odeslány zpět na servery. S pomocí cookies má webová stránka informace o předchozích aktivitách uživatelů.

Pomocí vašeho prohlížeče můžete spravovat vaše cookies. Vždy máte možnost již uložené cookies smazat. Dále v závislosti na vašem prohlížeči je možné omezit využívání cookies pro konkrétní webovou stránku, omezit jejich ukládání či nastavit nucené smazání všech cookies po uzavření prohlížeče.


Technické

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Z tohoto důvodu nepožadujeme Váš souhlas s jejich využitím. Technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány.

Statistické

Statistické cookies umožňují měření výkonu našeho webu. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Pokud vypnete používání statistických cookies ve vztahu k Vaší návštěvě, ztrácíme možnost analýzy výkonu a optimalizace.